Jump to content

All Activity

This stream auto-updates     

 1. Yesterday
 2. Nume: RazvanSteamID(steamidfinder.com):https://steamcommunity.com/profiles/76561199130655597/De ce vrei sa te alaturi echipei staff?: Pentru a ajuta server-ul si sa scapam de codatii care intra pe server-e comunitare.Ore: 5Mentiuni: Nu
 3. Last week
 4. Earlier
 5. Nume:AngeloSteamID(steamidfinder.com):STEAM_0:0:586466201De ce vrei sa te alaturi echipei staff?:Vreau sa ma alatur deoarece,vreau sa ajut comunitatea si playeri noi care nu stiu anumite chestii.Ore:2 oreMentiuni:Nu am alte mentiuni.Sper sa va placa aplicatia
 6. Nume: Robert (magirescuqp)SteamID(steamidfinder.com): STEAM_0:1:573804376De ce vrei sa te alaturi echipei staff?: Deoarece am fost pe multe alte servere/jocuri staff si o sa fiu foarte mare grija sa nu existe playeri toxici, care joaca cu hack, injura sau fac abuz de microfon.Ore: De ieri m-am apucat si am 2/3 oreMentiuni: nu am alte mentiuni.
 7. Nume: Marius (real) in joc Perseu. SteamID(steamidfinder.com): STEAM_0:1:519154953 De ce vrei sa te alaturi echipei staff?: Deoarece este un server nou, imi place cum este lucrat, optimizat foarte bine si imi place sa ajut, consider ca as merita sa fac parte datorita activitatii mele pe care o am pe acest server, cat si pe CS:GO. Ore: Momentan ma joc de aseara si am 5 ore. Mentiuni: Salut, sunt Marius, am varsta de 16 ani si sunt din Braila. Imi place foarte mult sa lucrez in echipa, sa ajut daca sunt ajutat, nu imi place sa fiu vorbit pe la spate, de asemenea nu vorbesc pe la spate. In timpul liber imi place sa joc jocuri pe calculator, sau sa ies la fotbal. Sunt o persoana amuzanta, ambitioasa, prietenoasa, dar si harnica tot odata.
 8. Inainte de a aplica, citeste regulamentu l Nume: SteamID(steamidfinder.com): De ce vrei sa te alaturi echipei staff?: Ore: Mentiuni:
 9. Salut! Te anuntam ca in decursul saptamanii viitoare vom lansa un server de Rust! GatherRate : x2 (vanilla x2)
 10. Buna! Te invitam sa te joci alaturi de noi pe serverul nostru de arena din comunitate! Respectiv arena.fallen.ro! Enjoy!
 11. [1] Este strict interzis să folosiți cheat-uri, script-uri, macro-uri sau alte exploit-uri care sa va ofere un avantaj fata de ceilalti playeri. [2] Pastrati un limbaj in limita bunului simt pe server, jignirile sunt strict interzise. [3] Este strict interzis sa contestati decizia unui admin pe server. In caz ca va simtiti nedreptatiti puteti sa faceti o reclamatie pe forum in care sa prezentati dovezi clare si concrete. [4] Este strict interzis sa va pune-ti nickname-ul asemanator cu al unui membru staff. [5] Este strict interzis sa folositi caps lock-ul excesiv si sa faceti spam. [6] La intrebarea "Ai citit regulamentul?" se va raspunde cu "Da si l-am inteles" [7] Este strict interzis sa faceti reclama altor servere. [8] Este strict interzis sa fiti toxici cu alti jucatori. [9] Este strict interzis sa abuzati de microfon. Puteti folosi microfonul in limita bunului simt. fara sa deranjati pe cineva. [10] Nu aveți voie să faceți trade-uri pe server sau anunțuri că vinzi X item sau să chemați lumea de pe server la matchmaking / Faceit sau ESEA.
 12. Numele tau: Numele celui reclamat: SteamID celui reclamat: Dovada: Mentiuni:
 13. qwery

  Welcome to Pages

  Welcome to Pages! Pages extends your site with custom content management designed especially for communities. Create brand new sections of your community using features like blocks, databases and articles, pulling in data from other areas of your community. Create custom pages in your community using our drag'n'drop, WYSIWYG editor. Build blocks that pull in all kinds of data from throughout your community to create dynamic pages, or use one of the ready-made widgets we include with the Invision Community. View our Pages documentation
 1. Load more activity
×
×
 • Create New...